Tallinna konverentsi 1.päev

 Külalised saabusid pühapäeval, 8.mail lennukiga. Pered olid neil lennujaamas vastas ning õhtu veedeti koos. Õpetajad majutusid hotellis St.Olav Laial tänaval.

Esmaspäevane päev (9.05) möödus koolimajas. Alustasime kell 9 piduliku puhkpillimänguga, siis tervitas külalisi direktor. Õpetaja Iryna oli teinud lõbusa ülevaate Hispaanias ja Portugalis toimunust. Tallinnast sai ülevaate filmi "Tenet" stiilis (https://www.youtube.com/watch?v=CUoDelE4yRk). Siis näitasid meie õpilased külalistele koolimaja. Järgnes esimene töötuba: postkaardi saatmine koju. Külalised said Tallinna vaatega kaardi, kirjutasid oma perele selle taha, mis soovisid, ja siis pandi kaart ümbrikku. Tegevus tekitas elevust, sest postkaardi ja ümbriku täitmine oli noortele uudne. Õpetaja Iryna viis läbi ka "ice-breaking" mänge.

Pärast lõunasööki kooli sööklas algasid projekti olümpiamängud kooli hoovis. Hispaania noored alustasid jalgpalliga, järgnesid Portugali noorte erinevad mängud (kotijooks, kerge tennispalli kandmine supilusikal, paarisjooks, kus paari jalad olid kokku seotud, ja köietõmme). Taani noored korraldasid rahvastepalli võistluse ja lõpuks Eesti saapaviskevõistlus. Võitis muidugi sport :) Sportlik tegevus oli ka meie Tallinna konverentsi põhiteema.



















Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

esimene postitus blogisse

Inspiratsioonipäev Hispaania Majas

Õpilaste arvamused viimase mobiilsuse kohta