esimene postitus blogisse

 Erasmus+ projekt Breaking Walls (oleme selle enda jaoks eesti keeles sõnastanud "Seinte purustamine") algas 9.01.2020 ja lepingu järgi peaks lõppema 31.08.2022. AGA suure tõenäosusega see lõpuaeg pikeneb, sest pandeemia pärast maailmas ei saa täita hetkel projekti eesmärke täies mahus, ei saa liikuda riikide vahel.

Projektis osalevad nelja riigi koolid:

IES Maria Moliner Hispaaniast (projekti koordinaator)

Skoerping Skole Taanist

Agrupamento de Escolas Madeira Torres Portugalist

ja meie - Tallinna Tehnikagümnaasium

Projekti eesmärgiks on kogeda, õppida ja jagada kogemust erinevate õppekeskkondade võimalustest. 


Kuna ei saa järgida täpselt plaani, sest kogemusi vahetult külaskäikudega koguda/jagada ei saa, on esimese aasta plaan selline.

9.11.2020 toimus e-kohtumine projekti eestvedajatega igast koolist. Seal otsustati, et eTwinningu keskkonnas jagavad õpilased (eelistatult 16 igast riigist) oma lühitutvustusi. Hiljem moodustatakse rahvusvahelised grupid, kes hakkavad koostöös välja mõtlema logo meie projektile. Samuti lepiti kokku, et valmistatakse üksteisele jõulutervitustega kaarte ja need saadetakse detsembri alguses ära tavapostiga.

Lihtsa kommunikeerimise teenistuseks moodustab koordinaator-kool Hispaaniast Drive-dokumendid, et kõigil oleks mugav infot hallata ja vajadusel lisada. 

Logo peaks plaani järgi valitama tehtud tööde hulgast veebruarikuu lõpuks. Oma kodukoha giidiga e-jalutuskäik peaks valmis saama maikuuks 2021.

Meie koolist on praegu projektis osalevate õpilaste nimekirjas järgmised: Angelina Kirs, Sandra Vaik, Remi-Elias Dorbek, Säde-Helis Pärn, Mirtel Migur, Ardo Raudlam, Reimo Kaldma, Loreta Alaküla, Kristel Jahimaa, Liisbet Hiis, Sandra Mägi, Elly Pilve ja Beatrice Thomson.






Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Inspiratsioonipäev Hispaania Majas

Õpilaste arvamused viimase mobiilsuse kohta